Select Page

L’Ajuntament d’Altea i l’empresa Avanza mantenen una reunió de feina.

Ahir al matí, l’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Altea, representat per l’alcalde, Diego Zaragozí, l’edil de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Deo Sánchez i la regidora d’Escena Urbana, Aurora Serrat i els responsables de l’empresa Avanza, concessionària del servei de transport públic al municipi, mantenien una reunió de treball en què l’Ajuntament ha sol·licitat a Avanza que seguisca realitzant la ruta establerta en direcció a l’Albir, respectant les parades existents i proposant altres noves alternatives al carrer La Mar.

Segons els representants municipals, “hem tingut coneixement de manera extraoficial del canvi de ruta dels autobusos de manera unilateral per part d’Avanza, sense informació prèvia; així com de la supressió de les parades situades a l’avinguda del port i carretera de l’Albir”.

“Des de l’Equip de Govern Municipal es van dur a terme els tràmits necessaris per a l’eliminació dels semàfors existents al tram comprès entre el port d’Altea i la rotonda del quiosquet de la platja de Cap Blanc, a causa de la problemàtica que causaven produint llargues esperes, sorolls i contaminació per fums i que molestaven tant els vianants que caminen per esta zona, com els veïns de la mateixa. Per això, tenint en compte els informes de la Policia Local es va establir un únic sentit des d’Altea en direcció cap a l’Albir. Una actuació que era comunicada a la mercantil Avanza, amb antelació suficient perquè reubicara les parades”. Recorden els regidors.

Des de l’Equip de Govern es vol deixar clar que la supressió de totes les parades existents fins ara en esta direcció, a l’Avinguda del Port i Carretera de l’Albir, juntament amb el canvi de ruta dels autobusos que han passat a fer tots dos trajectes per la Carretera Nacional 332 ha sigut una decisió única i exclusivament d’Avanza i de què l’Ajuntament ha tingut coneixement de forma extraoficial.

Davant esta situació, l’Ajuntament sol·licita a Avanza que se seguisca realitzant la ruta establerta en direcció a l’Albir, respectant les parades existents, ubicades a Avinguda del Port Nº 4; Avinguda del Port Nº 21 i Carretera de l’Albir Nº 12.

També, que es realitzen dos parades en direcció Alfàs del Pi a Altea, a la Carretera Nacional, existint voluntat per part de l’Ajuntament de posar a disposició dels usuaris de dos noves parades a les ja existents a Carretera Nacional 332; Partida Cap Blanc 46  -a l’alçada d’Altea Center-  i Carrer la Mar  -a l’alçada de Recanvis Solero-.

Pin It on Pinterest